Vooruitblik week 12

Het einde is in zicht. De competitie is alweer in speelweek 12. Dat betekent dat er nu definitieve klappen kunnen gaan vallen. De strijd om kampioenschappen, degradaties en plekjes in de middenmoot zal heviger zijn dan ooit! Hoe kun je deze strijd aanschouwen? Natuurlijk door aanstaande zaterdag 10 januari om 19.00 uur naar Sporthal Gaasperdam te komen!

De hamvraag blijft: welke teams spelen daar dan? Hier volgt een overzicht. Allereerst speelt MARTINUS AMSTELVEEN 1 in de Tweede Divisie tegen BV Almere 4. Met nog 3 wedstrijden te gaan is de achterstand op de veilige zesde plek 13 punten. Helaas lijkt het er op dat team 1 zich niet zal handhaven. Desalniettemin mag er van uit gegaan worden dat ons vlaggenschip zich nog met bloed, zweet en tranen zal verzetten om zodoende een mooi afscheid te bewerkstelligen uit de Tweede Divisie. Kom dus team 1 aanmoedigen!

Ook MARTINUS AMSTELVEEN 2 speelt zaterdagavond in sporthal Gaasperdam. En wat is het toch spannend in deze poule. Team 2 staat nog steeds bovenaan maar het verschil met de nummer 2 is slechts 1 punt. En tegen wie speelt team 2 de laatste thuiswedstrijd in speelweek 14? Ja, juist, tegen de nummer 2. Maar eerst wacht een zware opgave tegen Huizen ’96 2. De heenwedstrijd ging vrij eenvoudig naar team 2, maar daarom ligt onderschatting op de loer. Daarnaast zal Huizen tot op het bot gemotiveerd zijn om punten te pakken tegen de nummer 1. Opperste concentratie en flink aantal decibellen in de zaal kunnen ervoor zorgen dat team 2 een stap in de goede richting kan gaan zetten om volgend seizoen uit te komen in de Derde Divisie.

MARTINUS AMSTELVEEN 3 zal ook aantreden tegen Huizen ’96 maar dan tegen team 3. Team 3 staat bovenaan in de Hoofdklasse en een kampioenschap op zaterdagavond behoort in theorie tot de mogelijkheden. De voorsprong op de nummer 2 is op dit moment 17 punten. Met nog drie wedstrijden te gaan, kan de definitieve knock-out uitgedeeld worden.

GAASPERDAM 1 speelt ook op zaterdagavond in sporthal Gaasperdam tegen Velsen 1. Gaasperdam 1 staat zesde en de tegenstander staat op de laatste plaats. Punten zullen er gepakt moeten worden, want het gat met de degradatiekandidaten is slechts 4 punten. Alle aanmoedigingen voor dit team zijn van harte welkom. Kom kijken en schreeuw team 1 naar een overwinning!

MARTINUS AMSTELVEEN 4 speelt op zondagochtend in de Bloemhof tegen Huizen ’96 5. Dit is de een na laatste wedstrijd voor dit team en om zicht te houden op het kampioenschap in de Tweede Klasse zal het team flink moeten uithalen tegen de nummer 3 in de poule, want dat is Huizen ’96 5. Daarnaast is de achterstand op de koploper slechts 2 punten. Kan je zondagochtend vroeg opstaan? Kom dan kijken naar dit team in Aalsmeer en moedig hen aan!

MARTINUS AMSTELVEEN 8 treedt op zondagochtend ook aan in de Bloemhof. De tegenstander in de Derde Klasse is dan Overbos 6. Het is spannend in deze poule. Team 8 staat weliswaar laatste maar het verschil met plek 6 bedraagt slechts 3 punten. Hopelijk is het team in staat om punten te pakken tegen Overbos. Zodoende zal er een mooie stap gezet kunnen worden naar een hogere plek op de ranglijst.

GAASPERDAM 2 speelt op zondagochtend een uitwedstrijd tegen de buren uit Ouderkerk. Team 2 staat dik bovenaan met 56 punten uit 9 wedstrijden. Daarmee heeft het nog zelfs één wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 2 tot en met 4. Een kampioenschap voor deze topper ligt dus in het verschiet. Een voorschot op de titel kan genomen als er in Ouderkerk een mooie uitslag neergezet wordt. Daarnaast speelt team 2 op maandagavond 12 januari om 19.30 uur in Sporthal Gaasperdam tegen nummer 2 Almere 17. Mocht team 2 winnen, dan is het kampioenschap naar alle waarschijnlijkheid binnen. Het moet nog wel even gebeuren, dus zet hem op!

GAASPERDAM 3 speelt vanavond tegen Flower Shuttle 5 in onze eigen hal om 19.30 uur. Daarnaast komt team 3 ook op maandagavond 12 januari in actie tegen Bavio 6. Ook deze wedstrijd zal plaatsvinden in Sporthal Gaasperdam. De aanvangstijd is hetzelfde. Team 3 staat op een keurige derde plek waarbij gezegd moet worden dat plek 2 zeker nog haalbaar is. De achterstand is slechts 1 punt. Tegen de nummer 6 en 7 zullen de komende twee wedstrijden flink wat punten gepakt moeten worden om deze stap te kunnen zetten. Heel veel succes!

In de 5e Klasse komt GAASPERDAM 4 ook op zaterdagavond in de Gaasperdamhal in actie. Dit zal zijn tegen Veenshuttle 2. Team 4 staat in de middenmoot en hopelijk kunnen zij dit consolideren. Verder speelt team 4 op maandagavond 12 januari ook een uitwedstrijd tegen Uvo-spirit 4. Zet hem op, dames en heren!

Ook onze jeugdteams komen dit weekend in actie. Op zondagochtend om 9.30 uur is Sporthal Gaasperdam het toneel van de strijd die onze jeugdtoppers gaan leveren. GAASPERDAM J1 gaat tegen BV Floriande J1 spelen. De J1 staat op een keurige derde plek. Maar om dit vast te houden zal er gewonnen moeten worden van de J1 van Floriande. Zij staan namelijk op slechts 2 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld.

GAASPERDAM J2 gaat de degens kruisen met de pupillen van Overbos J3. Ook de J2 staat in de middenmoot. Dat is tot nu toe een zeer goed resultaat voor onze jeugdige spelers. Tegen de gasten uit Hoofddorp zal er zondagochtend punten gepakt moeten worden. Overbos J3 staat namelijk laatste. Hopelijk lukt dit en dan zal een mooie plek in de middenmoot het resultaat zijn aan het eind van dit seizoen!

Het laatste team dat besproken wordt is natuurlijk GAASPERDAM C1. Onze allerjongsten zullen zondagochtend tegen Almere C2 spelen. Deze wedstrijd belooft spektakel. Onze C1 staat namelijk op de tweede plek en onze Almeerse vrienden op plek 3. Met de motivatie zal het wel goed zitten. Spannend zal het ook worden. En wat zou het toch mooi zijn als jongsten hun tweede plek kunnen vasthouden! Ze staan dan immers in een mooi rijtje tussen Slotermeer C2 en Almere C2. Zet hem op, jongens!

Het bestuur wenst iedereen heel veel succes en vooral heel veel plezier! Een ieder die niet speelt, kom gezellig kijken bij de andere teams! Tot in de hal!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.