Vooruitblik – Week 10

Deze week staan de wedstrijden van week 10 op het programma. Heel veel wedstrijden welteverstaan! En ook een paar THUISWEDSTRIJDEN! Dat betekent weer een gezellige zaterdagavond in onze eigen sporthal Gaasperdam. Leuk om alvast naar uit te kijken!

MARTINUS AMSTELVEEN 1 speelt tegen Hoornse BV 1. Een lastige dobber maar de punten zullen nu toch echt gepakt moeten gaan worden door onze trots! Ik heb er alle vertrouwen in dat het team de komende wedstrijden goede partijen op de baan gaat neerzetten en zodoende de broodnodige punten zal binnenhalen. Om te beginnen dus tegen de vrienden uit Hoorn. Dit zal gebeuren op zondagochtend om 09.30 in sporthal de Bloemhof. Ben je een ochtendmens? Kom dan kijken in Aalsmeer, want alle steun is van harte welkom!

Op zaterdagavond gaat MARTINUS AMSTELVEEN 2 aan de tegen de nummer 2 in de poule: Almagest 1. Onze medehalbewoners zullen alles uit de kast halen om punten te pakken tegen ons team dat bovenaan staat. Het zou mooi zijn als dit team na een roerige week de zaakjes op orde kan krijgen en in stijl deze week kan afsluiten. Gelukkig is de bezetting van dit team rondgekomen. Kom kijken op onze zaterdagavond in sporthal Gaasperdam. Aanvang natuurlijk om 19:00 uur!

De andere koploper maar dan in de Hoofdklasse is MARTINUS AMSTELVEEN 3. Zij zullen tegen middenmoter US 1 punten moeten gaan pakken om hun voorsprong te consolideren. Met heel veel driesetters in de heenwedstrijd die resulteerde in een geflatteerde 8-0 winst voor het team belooft deze wedstrijd voor heel veel spektakel te gaan zorgen. Hopelijk kan het niveau van toen weer bereikt worden.

Zoals voorspeld is GAASPERDAM 1 in de andere poule van de hoofdklasse een beetje losgekomen van de degradatieplekken. En dat is natuurlijk goed nieuws. Maar ze zijn er nog niet. Aankomend weekend zal er op zondagochtend gespeeld worden in De Bloemhof tegen Hoornse BV 4. Hopelijk kan het team hun stijgende lijn een vervolg geven. Volle bak zal er sowieso gespeeld worden.

MARTINUS AMSTELVEEN 4 is als een duveltje uit het doosje de afgelopen weken omhoog geklommen met als resultaat een tweede plek tot nu toe. Tegen Van Zijderveld zal er uitgepakt moeten worden om de nummer 1-positie aan te vallen. Gezien de conditie waarin dit team verkeert, kan het bijna niet anders dan dat ze een goed resultaat gaan neerzetten. Dit zal ook op zaterdagavond in onze eigen Gaasperdamhal moeten gebeuren. Kom dus kijken en moedig dit team aan naar de eerste plek in de poule!

Ook Martinus AMSTELVEEN 8, met onze Gaasperdammer Hidde, zal in actie komen. Dit zal gebeuren op zondagochtend om 09.15 in Sporthal De Bloemhof. Jullie steun kan hard gebruikt worden want dit team staat er niet zo goed voor. Kom kijken en zie hoe dit team strijdt als leeuwen!

GAASPERDAM 2 komt op maandagavond in actie in onze eigen hal natuurlijk. Tijdens de senioren training zullen zij ook de nodige zweetdruppels moeten laten om de winst te pakken tegen Sparta 5. Aanvang is om 19:30 uur in de Gaasperdamhal. Kom dus kijken!

Ook GAASPERDAM 3 is op maandagavond in onze Gaasperdamhal te vinden. Zij spelen tegen Wijk aan Zee 2. Hopelijk kan dit team ook een mooi resultaat neerzetten. Gezellig zal het zeker worden!

GAASPERDAM 4 gaat een drukke week tegemoet. Op zaterdag zullen zij de degens kruisen met US 8 in onze eigen Gaasperdamhal om 19:00 uur. Kom kijken naar dit team. Daarnaast komt het team op woensdagavond ook in actie tegen Olympia Haarlem. Dit betreft een uitwedstrijd in Haarlem. Aanvang: 19:30 uur.

Natuurlijk komen ook onze jeugdteams in actie. Op zondagochtend speelt GAASPERDAM J1 tegen Slotermeer J3. Spannende wedstrijden en een hoop gezelligheid, in de Gaasperdamhal. Kom deze toppers aanmoedigen naar een overwinning. Dan moet je er wel vroeg uit. De wedstrijd begint namelijk om 09:30.

Ook GAASPERDAM J2 en de J3 komen in actie in onze hal op zondagochtend om 09:30. Zij zullen spelen tegen De Vliegende Shuttle en Slotermeer. Deze wedstrijden staan garant voor spektakel. Kom kijken naar onze jongste spelers!

Het bestuur wenst iedereen heel veel succes maar ook vooral heel veel plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.