Uitslagen RSK 2013

In het weekend van 9/10 november behaalden 2 spelers van Martinus Amstelveen / Gaasperdam de eerste plek in het regiokampioenschap Noord-Holland! In het GD6 waren Marcel Panse en Cindy van der Horst te sterk voor Jake Vooijs en Corine Beukers van Duinwijck.  Een andere finalist van het toernooi was Jil Sjauw Mook, zij wist samen met haar partner Stephanie Losekoot de finale van het VD4 te bereiken. Helaas waren Dafne Linders en Iris Putters net iets te sterk.

Maar er deden meer leden van Martinus mee. Zo waren Melissa Hondeman en Sandra van Rooijen aan het strijden op regionaal topniveau in de categorie 1, helaas lukte het net niet om de 3e plaats in het VD1 te bemachtigen. Melissa wist daarnaast ook met haar onbekende/nieuwe mixpartner in het GD4 door te dringen tot de halve finale, jammer genoeg zat de finale er net niet in. Ook Marcel Panse en Vincent Ruhe wisten in het MD6 de halve finale te bereiken, maar helaas verloren zij en konden zij niet meer te strijden voor de eerste plek.

Andere spelers die meededen maar helaas geen finale plekken behaalden waren; Farley Asruf, Iliaz Asruf, Hidde Meijers, Alexander Popma, Anh-Tuan Pham, Mickey Potthoff, Tabish Qureshi, Dieuwke de Vries en Ferry Voortman.

Onze trainer Ralph Starren was ook actief op het toernooi. Hij behaalde een halve finale plek in de HE1 en de GD1. In de HD1 heeft hij gewonnen met zijn partner Jerry Natenstedt.

Samengevat een succesvol toernooi. Wij hopen natuurlijk dat deze trend doorgezet wordt in de competitie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.