Recreanten: Vooraankondiging 1ste Marga de Breij Recreantentoernooi

Ter nagedachtenis van Marga de Breij, ex-speelster van Badminton Verening Gaasperdam en ex-bestuurslid van de Stichting Sporthal Gaasperdam, zal op zondag 12 oktober 2008 een recreantentoernooi worden georganiseerd.

Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan een goed doel. Over het goede doel wordt op korte termijn nadere informatie verstrekt…

Gespeeld zal worden in één spelsoort namelijk het dubbelspel. Deelgenomen kan worden door koppels bestaande uit 2 mannen, uit 2 vrouwen of uit 1 man en 1 vrouw.

Het toernooi zal worden gespeeld op tijd volgens een meervoudig poulesysteem. Koppels die zich aanmelden, zullen op speelsterkte in 3 groepen worden ingedeeld. Op basis van de resultaten (inclusief ‘promotie’ en ‘degradatie’) worden nieuwe poules op sterkte gevormd, waarna uiteindelijk finales worden gespeeld.

Op dit moment zijn wij hard bezig met de (verdere) voorbereidingen van het toernooi en het zoeken van sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

Nader informatie volgt zo spoedig mogelijk…

De toernooicommissie

Ferry Anholt
Corrie van Kampen
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.