Recreanten: Verslag combitoernooi 2003

Woensdag 18 december jongstleden werd alweer het 3de combitoernooi gespeeld, waaraan door maar liefst 28 tafeltennissers en badmintonners van de woensdagrecreanten werd deelgenomen.

Het geheel werd voortreffelijk georganiseerd door Ferry Anholt namens de BV Gaasperdam en Sander Doeve namens de TTV Holendrecht.

De spelers werden ingedeeld in teams van 4 mannen en / of vrouwen. Elke speler kreeg een persoonlijk scoreformulier dat zelf moest worden bijgehouden. De eerste ronde bestond uitsluitend uit tafeltennis, de tweede ronde uitsluitend uit badminton en de derde ronde was een combinatie van badminton en tafeltennis.

Voor een gewonnen wedstrijd ontvingen de spelers 2 punten, voor een verloren wedstrijd 1 punt. De verzamelde punten konden worden omgezet in dart-pijlen, waarmee door welgemikte worpen extra punten konden worden verzameld.

De 2 spelers met de meeste punten speelden een finalepartij tafeltennis op een tafeltennistafeltje van ongeveer 40 bij 60 centimeter. Uiteindelijk bleek tafeltennisser Hamid Abgiri de sterkste, met een verdienstelijk tweede plaats voor badmintonner Herman Esveld.

Na afloop werd onder genot van een hapje en een drankje nog flink nagepraat over de benutte en gemiste kansen. Al met al een zeer geslaagd toernooi wat volgend jaar zeker weer opvolging verdient.

Mijn persoonlijke dank aan Ferry Anholt, Sander Doeve en Frits Schopenhouer voor het organiseren van dit leuke toernooi.

Guus Wiesemann
Bestuurslid Senioren Recreanten

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.