Recreanten: De Boodschappendienst sponsort ‘Marga de Breij’-toernooi

Ter nagedachtenis van Marga de Breij, ex-speelster van Badminton Verening Gaasperdam en ex-bestuurslid van de Stichting Sporthal Gaasperdam, zal op zondag 12 oktober 2008 een recreantentoernooi worden georganiseerd (zie ook dit bericht).

Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan het KWF Kankerbestrijding.

Op dit moment zijn wij hard bezig met het benaderen van sponsors. Tot onze grote vreugde hebben wij De Boodschappendienst Amsterdam (zie ook de website van De Boodschappendienst) bereid gevonden op te treden als sponsor van het toernooi.

De Boodschappendienst Amsterdam is gespecialiseerd in het inzetten van haar telefonische bereikbaarheid als productiefactor voor andere organisaties. Ze fungeert voor een groot aantal technische bedrijven, woningcorporaties en makelaars als meldkamer en coördinatiepunt voor storingen, alarmmeldingen en onderhoudsklachten. Ook de medische sector maakt gebruik van De Boodschappendienst Amsterdam. Onder hen zijn, verloskundigen, leveranciers van intensive care-apparatuur en pharmaceutische industrieën. De Boodschappendienst Amsterdam bestaat sinds 1953 en heeft 30 medewerkers.

Wij zijn heel blij met De Boodschappendienst Amsterdam als sponsor. Wij zijn nog steeds op zoek naar sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

De toernooicommissie
Ferry Anholt
Corrie van Kampen
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.