Piratentoernooi voor de jeugd geslaagd!

Verslag geschreven door Daphne, onze combinatiefunctionaris!

Op maandag 29 februari organiseerde Badminton Vereniging Gaasperdam het eerste Piratentoernooi voor kinderen uit groep 6/7/8.
Vanwege de vele aanmeldingen vooraf, hebben wij zelfs Piraten moeten teleurstellen. Het toernooi was 3 dagen voor aanvang met 30 kinderen helemaal vol!

Op de dag zelf waren vrijwel alle Piraten op tijd. Iedereen heeft vooraf zijn/haar kledingmaat moeten opgeven en we begonnen met het schilderen van de shirts in een eigen gekozen piratenstijl.
Wij hebben de mooiste creaties voorbij zien komen. Vele hadden zelf iets verzonnen, anderen hebben plaatjes gebruikt die er lagen voor wat inspiratie. Tijdens het schilderen stonden er bakjes met fruit en iedereen kon met een prikker lekker eigen fruitspiesjes rijgen en eten.

Bij het aanmelden kreeg iedereen een nummer en dat nummer moesten de Piraten op hun shirt schilderen, want onder dit nummer speelden zij het toernooi.
Het was een enkelspel toernooi en de Piraten mochten zelf bepalen tegen wie er gespeeld werd, maar je mocht tegen iedereen maar 1x spelen.
De wedstrijdleiding heeft zeer mooie, spannende, leuke en gezellige wedstrijden gezien. Iedereen had enorm veel plezier!

Na het toernooi verzamelden wij allemaal in de kantine, waar iedereen een lekker drankje kreeg. Alle Piraten kregen een mooie actie om door te gaan met badminton bij de vereniging. Hierna zijn de vrijwilligers, Kenneth, Rosina, Mickey en Kimani in het zonnetje gezet en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Winnaars:
1ste prijs: Piraat Tim
2de prijs: Piraat Nathaniƫl
3de prijs: Piraat Zuhal

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.