Medewerkersavond goed bezocht!

Op 7 januari 2004 is weer de medewerkersavond annex nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers van BV Gaasperdam gehouden. Een vereniging als BV Gaasperdam is voor haar activiteiten afhankelijk van de structurele inzet van medewerkers.

Zonder deze medewerkers is het niet mogelijk alles binnen de vereniging fatsoenlijk te organiseren. Vandaar dat alle medewerkers in ieder geval een keer per jaar worden uitgenodigd om een hapje en drankje te nuttigen en in ongedwongen sfeer van gedachte te wisselen.

Vanaf 20:00 uur waren de medewerkers welkom in de kantine van de Sporthal Gaasperdam en na wat stichtelijke woorden van de voorzitter en poseren voor de fotograaf, kon worden overgegaan tot het informele deel van de avond. Maar liefst 32 van de 46 genodigden waren aanwezig.

Anna, Arno, Bas, Björn, Cas, Chantal, Corrie, Danny, Dieuwke, Fenny, Ferry, Ferry, Frank, Frederik, Gerrit, Ginette, Guus, Guus, Hans, Hans, Harry, Inge, Jan, Joep, Jolien, Joop, Justin, Lafina, Lia, Marcel, Marieke, Martin, Mike, Miranda, Nanne, Norbert, Patricia, Renie, Rick, Rob, Rosina, Sander, Sandra, Suzanne, Teddy, Truus, nogmaals bedankt voor jullie inspanningen!

Hans van Os

Voorzitter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.