Jeugd: Verslag Oliebollentoernooi

Dinsdag 19 december 2006 was het dan eindelijk zo ver. Na veel voorbereidingen was de hal leuk versierd, stonden de onderdelen klaar en rook de hal naar overheerlijke oliebollen. Alle jeugdspelers van BV Gaasperdam waren uitgenodigd en in totaal waren er 54 kinderen aanwezig.

Tussen half 5 en kwart voor 5 kwamen de kinderen binnendruppelen en om 5 uur was het startschot voor het evenement. Er werden groepjes gevormd en deze werden begeleid door een vrijwilliger. Deze vrijwilligers waren of leden van de vereniging of ouders die graag wilden helpen.

Er werd een traject afgegaan van 9 onderdelen. Voor elk onderdeel werd 10 minuten uitgetrokken. Deze onderdelen waren puzzels maken, kerstboom versieren, atletiek triatlon, worstelen, badmintonnen in het donker, volleyballen, blikgooien, een kerstman parcours en oliebollen eten.

De uitblinker van de avond was het kerstmannenparcours. Hierbij moest elk teamlid klimmend kruipend, rennend en koprollend het parcours door en elke keer een onderdeel van kerstmannenpak meenemen. De laatste persoon trok het kerstmannenpak aan. Gelukkig liepen ze niet als enige in het kerstmannenpak.

Een ander onderdeel waar iedereen veel langer mee bezig had willen zijn, was de triatlon en dan vooral het hoogspringen. Iedereen deed zijn best zo hoog mogelijk te springen en dan is 10 minuten te kort om tot het uiterste te gaan.

Oliebollentoernooi 2006...

Het kerstboom versieren was een extra spannend onderdeel, want daar was een extra prijs mee te winnen. Uiteindelijk won het team dat begeleid werd door Chantal Mulkens.

Aan het einde van de avond kwamen we met zijn allen nog bij elkaar in de kantine om nog te genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast was er voor elke deelnemer nog een verrassing: iedereen mocht een cadeautje uitzoeken.

Ik vond het een hele gezellige, leuke en vooral geslaagde avond. Dit soort evenementen kunnen alleen ontstaan met de hulp van vrijwilligers. Dus een bedankje aan: Ginette Germs, Thomas van Heusden,  Jelle Janzen, Corrie van Kampen, Rosina van Maanen, Chantal Mulkens, Ferry Voortman, Dieuwke de Vries, de moeders van Jairo, Jaquille en Tyara en  Uma! En natuurlijk ook het barpersoneel. ( Voor meer foto’s zie  het fotoboek)

Patricia van Oers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.