Jeugd: Verslag Champions League van 17 februari 2008

Zondag 17 februari 2008  

Vervolg Championsleague Jeugd Gaasperdam in Almere 

De laatste zondag van het toernooi. De jeugdspelers die vandaag meedoen zijn:
B1: Sean, Shaquille Phillis, Josha, Raisha, Emily;
B2: Soerano, Sunayna, Douwe, Amrita, Uma.

De warming-up begint dit keer ook weer fanatiek. Deze is een zeer uitgebreide, geleid door Bas en Suuz, onze eigen competitiespelers. Alle spiergroepen worden meegenomen. Sommige zijn ook flink uitgeteld na afloop.

Onze voorzitter Guus, die er de eerste 2 zondagen bij was, kan er helaas niet bij zijn vandaag. Hij moet zelf spelen. Misschien lukt het hem nog om bij de prijsuitreiking te zijn.

Onze Gaasperdammers spelen over het algemeen spannende sets. Ze duren ook wat langer dan vorige week. Drie keer over hebben we 3 sets waarvan er 2 gewonnen worden.

Shaquille en Josha staan flink op voorsprong in de 2de set nadat ze de eerste set verloren hadden. De tegenstanders beginnen aardig in te lopen maar ze winnen toch met 21-17. De 3de set gaan ze gelijk op. Ze zijn wel aan elkaar gewaagd. Helaas verliezen ze toch met 21-12. Toch heel goed gespeeld.

Douwe en Soerano verliezen een herendubbel ondanks een goed samen spel.

Phillis en Raisha gaan goed. Ondanks dat Phillis net een racket op haar neus kreeg met inspelen wonnen de dames beide sets. De 2de set eindigd toch heel spannend op 25-23.

Uma en Sunayna winnen ook met 2 sets waarvan de laatste ook met 23-21 spannend eindigt.

Sean gaat heel goed in het enkelspel, hij wint met 21-16 en 21-9. Een competitiespeler in spé.

Amrita en broer Soerano spelen een dubbel die onderbroken wordt omdat Amrita een shuttle vrij hard tegen haar hoofd krijgt. Na een korte onderbreking gaan ze fanatiek verder maar de overwinning wordt net niet behaald.

Bij de prijsuitreiking is de voorzitter toch gearriveerd, ik had eigenlijk niet anders verwacht, de kinderen reageren ook enthousiast.

De jongens en meisjes van B1 worden 2de en van de B2 eigendigen op de 3de plaats. Heel goed gedaan. Ze krijgen allemaal een mooie medialle mee. Met het spandoek kleuren worden de B2 3de.

Rond 14:00 uur kunnen we weer op weg naar huis. Het was een leuk toernooi. Misschien iets om een keer in de Gaasperdammerhal te organiseren.

Foto’s van de Champions League kun je hier bekijken.

Yvonne van Wel, moeder van Douwe

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.