Jeugd op z’n Hawaïaans

Al enige jaren wordt bij de jeugd het badmintonseizoen afgesloten met een evenement. Dit keer werd door het kader Jeugd gekozen voor een Hawaï-feest.

Op zaterdagavond 9 juli 2005 was de ruimte achter in de kantine van de Sporthal omgetoverd tot een prachtige Hawaïaanse disco met palmbomen, een aquarium met vissen en heel veel bloemen. Vanaf zeven uur druppelde de jongste jeugd binnen en zij zagen er, evenals alle begeleiders, prachtig uit: rieten rokjes, bloemenkransen, gebloemde blouses en broeken, grandioos!

Limbo!

Er werden allerlei spelletjes gedaan zoals stoelendans, geleid door onze charmante Hawaïaanse Rosina, bingo met Rosina en Korneel Snorkel en de zeer welwillende assistente Dieuwke. Door vrijwel iedereen werd wel aan limbo- en discodansen meegedaan. Vooral pinky Ferry en observerende Patricia hadden het reuze naar hun zin. Tussen de spelletjes en het dansen door kon er van de (alcoholvrije) cocktails Sophie, Rode Koe en Pine@pple worden genoten. De recepten zijn bij cocktailzuster Danny verkrijgbaar…

De mister en miss Hawaï-verkiezing (wie zijn de mooist geklede en de best dansende jongen en meisje) werd bij de jongste kinderen gewonnen door Shane en Merel. Vervolgens wisselden wederom discodans, limbodans en polonaise elkaar af.

Ondertussen kwam de oudere jeugd binnen, dus was het tijd voor de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Jeugd en de uitreiking van de GolfCompany-bokaal door Hans. Een groot aantal kinderen kwamen hun welverdiende prijzen in ontvangst nemen, waaronder Sven, Thomas, Jelle en Sacha. De GolfCompany-bokaal werd dit jaar verrassend gewonnen door Sacha.

Prijsuitreiking van de clubkampioenschappen!

Hierna mocht de oudere jeugd gaan feesten. Naast de disco wisten deze ook nog best de stoelen- en limbodans te waarderen. Met Jelle als gangmaker werd het snel weer een gezellige party. Jong, oud, begeleider en toekijkende ouders, ze genoten allemaal volop van het gezellige feest en een aantal van de jongste groep was dan ook niet van de dansvloer weg te slaan.

Uiteindelijk moest er ook nog bij de oudere jeugd een mister en miss Hawaï worden gekozen. De jury bestaande uit Korneel en Dieuwke besloten dat Iliaz en Sanne de mooiste en de best dansende BV Gaasperdammers waren en zij ontvingen dus een ijscoupe met wat lekkers. Na nog wat glaasjes Sophie, Rode Koe of Pine@pple was ook voor deze groep de tijd gekomen om te vertrekken. De aanwezigen konden een ‘altijd prijs’-lot trekken en bij vertrek kregen ze nog een keycord mee.

Het badmintonseizoen is met deze Hawaï-party op een bijzondere wijze afgesloten.
Dank aan Kim en Marieke voor jullie hulp bij het Hawaï feest!
Dank aan alle opruimers!
Dank aan de leden van het kader Jeugd: Danny, Dieuwke, Ferry, Korneel, Patricia en Rosina voor al jullie inzet van het afgelopen seizoen en voor dit geweldige feest!

Corrie van Kampen
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.