Jeugd: 3 teams van Gaasperdam op bezoek bij De Shuttle

Zondag 20 november 2011 moest team Gaasperdam J2, C1 en H1 van op bezoek bij De Shuttle in Wormer. Alle drie de teams moesten om 11:00 uur in de ochtend beginnen dus het was vroeg opstaan voor iedereen.

Gaasperdam C1 speelde tegen de De Shuttle C1. Ook al speelde iedereen een hele goede wedstrijd, er werd wel jammer genoeg verloren met 5 – 3. Naar de standen gekeken had het ook gemakkelijk 3 – 5 kunnen worden dus misschien hebben ze de volgende keer meer geluk! Gaasperdam C1 staat nu ook op een knappe 3de plek in de competitie.

De Shuttle heeft 2 C-teams. Dit betekent dat Gaasperdam C1 weer op bezoek moeten bij De Shuttle, alleen spelen ze dan tegen De Shuttle C2. Veel succes alvast voor 15 januari 2012!

Gaasperdam J2 speelde tegen De Shuttle J1. Deze wedstrijd werd helaas verloren met 8 – 0. Omdat de teams op leeftijd ingedeeld moeten worden zit Gaasperdam J2 in een erg sterke poule. Ze zijn nu op de helft dus misschien dat de 2de helft van de competitie meer geluk brengt voor Gaasperdam J2. 

Gaasperdam H1 speelde ook bij De Shuttle. Toen ze aankwamen, kwam de tegenstander met het bericht dat ze maar met 3 heren waren dus niet een volledige wedstrijd konden spelen. Gaasperdam H1 stond hierdoor al met 3 – 0 voor voordat de wedstrijden al begonnen waren. Vol goede moed gingen ze de wedstrijden in en hoopte deze voorsprong verder uit te breiden in de overige 5 partijen. Het werd uiteindelijk 5-3 voor Gaasperdam H1.

Thomas van Heusden