Jeugd: 2 Halve finales voor Hans van Os bij NJK onder 15 jaar

In het weekeinde van 13 en 14 maart 2004 hebben in de Maaspoort in ’s Hertogenbosch de Nederlandse Kampioenschappen onder 15 en onder 19 jaar plaatsgevonden, georganiseerd door de Nederlandsche Badminton Bond. Er werd aan dit toernooi in de categorie onder 15 jaar deelgenomen door 77 spelers van verschillende verenigingen, Regionale Steunpunten Topsport Steunpunten. BV Gaasperdam werd in deze categorie vertegenwoordigd door Hans van Os.

Hans van Os: klein maar dapperIn het gemengd dubbel wil het Hans en partner Sophie Esser (BC Duinwijck) dit seizoen niet erg lukken en werden ze na een walk-over in de eerste ronde, in de tweede ronde al uitgeschakeld.

In het heren dubbel ging het in de voorbereiding al mis: vaste partner Jacco Arends (BC Duinwijck) kon wegens familieverplichtingen niet deelnemen en gelegenheidspartner Bob Schouren (BC Tegelen) ging in de single door zijn enkel. Gelukkig kon in laatste instantie nog met Stephan van Branderhorst (BV Almere) een dubbel worden gevormd.
Helaas werden zij tegen alle logische regels ingedeeld aan de verkeerde kant van het schema, waarna zij in de halve finale werden uitgeschakeld door de latere winnaars Erwin Janssen (BECA 2000) en Ralph Hetharia (BV Almere).

In het heren enkel zat het Hans ook al niet mee: op basis van prestaties dit seizoen zou mogen worden verwacht dat hij als derde zou worden geplaatst. Echter ook nu kwam Hans aan de zware kant van het schema, waardoor hij ook hier niet verder kwam dan de halve finale. Ondanks goed tegenspel verloor Hans kansloos in 2 sets (3 – 15, 3 – 15) van de latere winnaar Erwin Janssen (BECA 2000).

De resultaten van Hans tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.