Inschrijving 19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi geopend!

Schrijf je snel in! Want nog iets meer dan een maand sluit de inschrijving!

De inschrijving voor het 19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 22 mei in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind (OK). De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl (http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E7E4120A-F7F1-4A6D-AC00-EB7E8A712FDD) of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Kijk voor het toernooireglement op badmintonnederland.toernooi.nl.

LET OP! De inschrijving sluit op 8 mei.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 22 mei bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

Iliaz Asruf
Toernooileiding 19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.