Doe mee aan de Grote Clubactie 2009

De Grote Clubactie is vanaf 12 september 2009 weer van start gegaan, in de media wordt opnieuw flink reclame gemaakt.

Een lot kost (anders dan vorig jaar!) 3,- euro, waarvan 2,40 euro (80 % dus!) netto voor onze club is! We vragen dus aan de jeugdleden (van circa 10 t/m 14 jaar) om hier enthousiast aan mee te doen.

Wie veel loten verkoopt, 25 of meer, krijgt van ons een cadeaubon van 10,- euro naar keuze of een veelvoud daarvan. Bij 75 loten of meer sleep je zelfs een fraai badmintonracket (ter waarde van cica 50,- euro) in de wacht!

De loterij gaat dit jaar net als vorig jaar via een automatische incasso, waarbij de lotnummer(s) op het rekeningafschrift komen te staan. Wanneer kopers hun e-mail adres opgeven, krijgen zij de lotnummers ook per mail toegestuurd.

Verder hopen we, dat de senioren BVG-leden ruimhartig loten kopen bij onze junioren, om de BVG te steunen en zelf kansen te maken op die hele mooie prijzen, zoals mooie reizen en 100.000 euro belastingvrij!

Om loten te kopen kunt u ook terecht bij Dieuwke de Vries. Mocht u de verkopende jeugdleden niet tijdens uw speeluren treffen, dan kunt u ook via e-mail bij de secretaris Frank Mulkens secretaris@bvgaasperdam.nl) loten bestellen onder opgave van het aantal en het bankrekeningnummer.

De trekking zal 26 november 2009 plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.clubactie.nl. Alvast bedankt allemaal!

Frank Mulkens
Secretaris

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.