Competitie: Verslag Slotermeer 7 – Gaasperdam 2

Het weekend van 26 en 27 november stond in het teken van Gaasperdam – Slotermeer: zowel team 1, 2 als 3 gingen de confrontatie aan met Slotermeer. Nadat team 1 verloren had en team 3 gelijk had gespeeld, werd een overwinning voor Gaasperdam hoog tijd. Met goede moed vertrok team 2 richting de Jan van Galenhal.

Jeroen van Rooij ging als eerste van start en zorgde voor ons eerste punt. Helaas ging het in de tweede herensingle iets minder met Marcel Panse. Hij zat niet lekker in z’n spel en moest zijn punt aan de tegenstander afstaan.

Nu de damessingles. Hiervoor moesten Lafina Hulshof en Maddie van Kampen de baan op. Lafina stond als eerste op het veld. Dat haar een pittige single te wachten stond, was wel bekend. Goed spel was een vereiste. Helaas kon ze daar niet aan voldoen. Veel te onrustig stond ze op de baan en kwam niet lekker in haar spel. Jammer, maar waar… punt voor Slotermeer. Maddie ging heel wat beter van start. Nadat ze een fikse voorsprong uit handen gaf, trok ze de eerste set alsnog naar zich toe. Ook de tweede set sloot ze winnend af en zorgde daarmee voor het tweede Gaasperdam-punt. Het was ondertussen wel duidelijk dat het een spannende strijd zou worden.

De dubbels werden tegelijk gespeeld. De heren dubbel, gespeeld door Martin Bartelings en Jeroen werd in 2 sets winnend afgesloten met degelijk spel. De dames (Chantal Mulkens en Maddie) gingen in de eerste set goed van start en wonnen deze met duidelijke cijfers. De tweede set moesten ze jammer genoeg afstaan aan Slotermeer, waardoor een derde set noodzakelijk was. Ja, en toen haperde de Chantal / Maddie ‘machine’ en stonden ze ook de derde set af.

Nu alleen de mixen nog. Nog steeds zat een overwinning bij de mogelijkheden. De eerste gemengd dubbel gespeeld door Marcel en Lafina ging tegelijk van start met de tweede,  gespeeld door Martin en Chantal. De eerste gemengd dubbel werd een spannende strijd. Alle spelers die in deze partij op de baan stonden hebben gevochten voor wat ze waard zijn. De overwinning zat er voor beiden in. Uiteindelijk gingen de felicitaties naar Slotermeer. Martin en Chantal deden wel wat ze moesten doen en wonnen de partij met duidelijke cijfers wat de eindstand op 4 – 4 bracht.

Om de wedstrijd gezellig af te sluiten en om de rammelende magen te vullen werd deze competitiedag afgesloten met een bezoek aan ons favoriete chinese restaurant in Amstelveen: HOFA, waar het eten ons heerlijk heeft gesmaakt!!!

Lafina Hulshof

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.