Competitie: Verslag 14de BeeS-sport Invitatietoernooi 2010

Op zaterdag 24 april 2010 is voor de veertiende keer het BV Gaasperdam Invitatietoernooi gespeeld, dit keer gesponsord door de BeeS-Sport, TipTop-voetverzorging en Stichting Sporthal Gaasperdam. In dit eendaags toernooi worden de spelers zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld in de onderdelen mannen dubbel, vrouwen dubbel en gemengd dubbel. Hoewel gezelligheid de boventoon voert, wordt in de diverse onderdelen flink strijd geleverd.

De organisatie was op vrijdagavond al begonnen met de laatste voorbereidingen zoals het opzetten van de banen, het testen van de laptop met de Badminton Toernooi Planner en de printer, het ophangen van de speelschema’s. Op zaterdagochtend werden de laatste voorbereidingen gedaan en we waren klaar voor het toernooi!

Het toernooi zat dit jaar al vroeg vol en daarom konden we, in tegenstelling tot andere jaren, geen spelers op het laatste moment nog laten deelnemen. Dit had tot gevolg dat we ook niet op het laatste moment nog allerlei wijzingen in de schema’s hoefden door te voeren, wat een redelijk ontspannen sfeer achter de wedstrijdtafel tot gevolg had.

De dag verliep verder soepel, al was er al snel een achterstand van een uur op het schema. Gelukkig hadden we daar rekening mee gehouden want er was rekening gehouden met een totale uitloop van 2 uur op het schema. Hoe goed je een toernooi ook plant, uiteindelijk is er altijd wel een paar spelers die meerdere halve finales moeten spelen.

Maar goed, uiteindelijk was de laatste partij om 20:30 uur klaar en kon begonnen worden aan de prijsuitreiking. Door de organisatie (Patricia) waren weer prachtige prijspakketten samengesteld die alom gewaardeerd werden. Dennis Verkerk van BV Slotermeer sprak, evenals vorig jaar, nog een laatste woord van dank aan de organisatie uit, waarna de spelers moe maar voldaan de terugreis konden aanvangen.

Rest nog een woord van dank aan allen die hebben meegeholpen dit toernooi een succes te maken: Ferry Anholt (techniek), Ferry Voortman en Thomas van Heusden (opbouw), Dieuwke de Vries en Rosina van Maanen (wedstrijdleiding), Ron Kikkert (inschrijfgelden), Inge van Eijkelenburg (tombola) en het barpersoneel en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van dit toernooi.

Onderstaand de winnaars:

Onderdeel 1ste plaats 2de plaats 3de/4de plaats 3de/4de plaats
Mannen 
Dubbel 1
Niels Jongerden Jorik Kool Farley Asruf Ralph Starren Dave Khodabux Paul van Schayk Thomas van Heusden Marcel Panse
Mannen 
Dubbel 2
Patrick Brenker Egbert Guichelaar Krijn Hoetmer Arjan Rodenburg Andre Backers Roy Kuipers Hillard Baudoin Han Riksten
Mannen 
Dubbel 3
Roy Amanh Michel Steenbergen Dennis van Wel Guus Wiesemann
Vrouwen
Dubbel 1
Dorien Drees Anna Lam Anne Gemmink Siu Ching Man
Vrouwen 
Dubbel 2
Joa Bolhuis Nicole Erkamp Teddy Blank Renie Muller
Vrouwen
Dubbel 3
Lisanne Boos Anke Schrijer Aiske Hoekstra Sandy Klaverstijn
Gemengd 
Dubbel 1
Dennis Verkerk Anna Lam Jorik Kool Ewelina Walczak Marcel Panse Cindy van der Horst Ralph Starren Asmara de Vries
Gemengd
Dubbel 2
Rogier Folmer Sanne van Balen Krijn Hoetmer Dorien Drees Rob Groenhout Joa Bolhuis Andre Backers Anita van Deventer
Gemengd
Dubbel 3
Jelle Pieters Kimberley Thiel Hans van Os Teddy Blank Richard Aarsen Anita Redegeld Arjan van Tuinen Lianne Maan
Gemengd
Dubbel 4
Vincent Baas Lisanne Boos Mark Nobels Jolanda van Zonderen Ronald Blok Monique Berns Sebastiaan Renzenbrink Femke Griede

De wedstrijden van het BV Gaasperdam Inviatatietoernooi 2010 zijn gepubliceerd op toernooi.nl en hier te vinden.

Patricia van Oers
Hans van Os
Toernooi Commissie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.