Competitie: Gaasperdammers succesvol in Open Alphense

In het weekeinde van 7 en 8 mei 2005 organiseerde BC Flair het Open Alphense ABCD-toernooi te Alphen aan den Rijn. Er werd door 252 deelnemers van 41 verschillende verenigingen ingeschreven waaronder maar liefst 14 deelnemers van BV Gaasperdam, te weten: Korneel Duyvesteyn, Stephan van Eijkelenburg, Ginette Germs, Cindy van der Horst, Nick van den Houten, Maddie van Kampen, Dion Keulen, Anna Lam, Rosina van Maanen, Chantal en Suzanne Mulkens, Marcel Panse, Jeroen van Rooij en Ben Steven waren allen van de partij.

Een zeer aantrekkelijk toernooi voor de Gaasperdammers omdat het Open Alphense toernooi erom bekend staat dat naast mooie wedstrijden en sportiviteit ook ruimte is voor gezelligheid, muziek en de innerlijk mens. Waar voor de één de loting gunstig bleek, zat het voor de ander tegen maar er werd in alle partijen voor elk punt gestreden. Na voorrondes op vrijdagavond en een drukke toernooidag op zaterdag die behoorlijk uitliep, kon een aantal Gaasperdammers helaas al huiswaarts keren. De overigen genoten van het feest en na een korte nachtrust begon om negen uur de tweede toernooidag. Doordat in alle onderdelen het afvalsysteem gold, dunde de groep redelijk snel uit.

Flair 2005: Cindy van der Horst en Maddie van Kampen Uiteindelijk was Gaasperdam naast een aantal kwartfinales in alle categorieën goed voor een tweetal halve-finaleplaatsen in de C-categorie. Dion Keulen verloor in het mannenenkel helaas in 3 sets van Julien Meijer (BC Zigo) en Chantal Mulkens verloor het vrouwenenkel van Ilse Bouwmeester (BC Apollo).

In het vrouwendubbel behaalden Cindy van der Horst en Maddie van Kampen de 1ste prijs. Na een spannende eerste set en een verloren tweede, werd in de derde set korte metten gemaakt met de ervaren tegenstanders. Er werd met 17 – 14, 6 – 15 en 15 – 1 gewonnen van Nanda Dieters en Anita van der Zeeuw (BV Leiden).

In de B-categorie behaalde Suzanne Mulkens met partner Dennis Blom (BV Slotermeer) de 2de prijs in het gemengd dubbel. Suzanne en Dennis verloren in 2 sets (10 – 15 en 6 – 15) van Ember Hendrikse en Marc Iburg (Conquesto).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.