Competitie: Gaasperdam A1 verliest in OTK van Slotermeer A1

Op 1 maart 2004 moest ons team Gaasperdam A1 uit spelen tegen Slotermeer A1. Het team bestond uit Dion Keulen (die inviel voor Elco de Vries), Fred van het Hof, Cindy van der Horst (die eigenlijk inviel voor Patricia omdat ze naar een cursus moest, maar niet ging: ‘shame on you’), Patricia van Oers en ikzelf (Marina van Os).

Toen we daar aankwamen en de heren zagen inslaan, hadden we de spirit waarmee we elke wedstrijd begonnen: "We gaan eraan!". Toch gingen we de strijd aan en het ging half niet zo slecht als we hadden verwacht.

Fred verloor als eerste heer de single (0 – 1), maar Dion wist als tweede heer zijn single in 3 sets wel te winnen (1 – 1). Mijn single als eerste dame ging in 2 sets verloren (1 – 2), maar Cindy won als tweede dame haar single wel (2 – 2).

De heren dubbel van Fred en Dion en de dames dubbel van Cindy en Patricia (zie foto) gingen na een goede start helaas verloren (2 – 4).

Fred en ik wonnen nog bijna de eerste mix (Ja Fred, ik had die ene bal moeten afdeppen, hèhè) maar uiteindelijk dus niet en Dion en Patricia verloren de tweede mix. De eindscore kwam uit op 2 – 6 (ach, het gaat om het idee…).

Het was in elk geval erg gezellig en de volgende keer gaan we winnen! *ahum*

Marina van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.