Competitie: BV Gaasperdam neemt deel aan de OTK 2005

Ook dit jaar worden weer de Open Team Kampioenschappen (OTK) gespeeld, georganiseerd door BV Slotermeer. BV Gaasperdam is met 4 teams vertegenwoordigd.

Gaasperdam A1 bestaat uit spelers van Gaasperdam 3 (Martin Bartelings), Gaasperdam 4 (Cindy van den Horst, Rosina van Maanen en Hans van Os sr.) en Gaasperdam 7 (Ben Steven) en komt uit in de A-klasse, bedoeld voor spelers van de hoofd- en overgangsklasse.

Gaasperdam A1

Gaasperdam B1 is een combinatie van spelers van Gaasperdam 5 (Harry Meijnaert en Patricia van Oers), Gaasperdam 6 (Fred van den Hof) en Gaasperdam 7 (Glenn Ramcharan en Remke Albers) en komt uit in de B-klasse, bedoeld voor spelers uit de 1de en 2de klasse.

Gaasperdam B1

Gaasperdam C1 bestaat uit de spelers van Gaasperdam 8 (Jan Bresser, Wouter van Gulik en Jenny Jacobs) aangevuld met recreanten (Cock Griffioen en Rita Jiawon) en komt uit in de C-klasse, bedoeld voor spelers uit de 3de en 4de klasse.

Gaasperdam C1

Gaasperdam C2 bestaat uit de spelers van Gaasperdam 9 (Fred Kempers, Wiard Kuné, Sander Steggerda, Guda Kay en Inge van Eijkelenburg) en komt uit in de C-klasse, bedoeld voor spelers uit de 3de en 4de klasse.

Gaasperdam C2

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.