Winteractie voor nieuwe leden: Duo-korting

De winter komt eraan, de kou treedt het land binnen. Een beter moment is er niet om sporthal Gaasperdam binnen te treden en kennis te maken met de snelste racketsport ter wereld: badminton.

Daarom heeft BV Gaasperdam in de maanden december en januari een WINTERACTIE: je mag twee keer vrijblijvend bij ons komen spelen. Daarnaast ontvang je, als je je met z’n tweeën inschrijft in deze maanden, beiden een korting van 10 procent op een half jaar contributie. Kortom, je krijgt DUO-KORTING!

Al dertig jaar kan er bij ons badminton gespeeld worden op verschillende niveau’s, van recreatief tot competitief, en van jong tot oud. Onze thuishal is Sporthal Gaasperdam in Reigersbos, Amsterdam Zuidoost. Beginnende jeugd trainen op de maandagavond tussen 17 uur en 19.30 uur, afhankelijk van de leeftijd. De recreanten spelen op de dinsdagavond van 21 uur tot 23 uur en op woensdag van 19 uur tot 23 uur. De senioren competitiespelers spelen op maandagavond van 19.30 uur tot 23 uur.

Kom gerust langs en speel mee bij de leukste vereniging van Zuidoost! Kijk voor de actie, de speelavonden en meer informatie op www.bvgaasperdam.nl!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.