Van de voorzitter – 4

Met flink wat vertraging is hier het eerste bericht in het nieuwe badmintonseizoen. De vakantie is inmiddels al ver achter ons en de herfst heeft al – met uitzondering van een paar mooie nazomerdagen – zijn intrede gedaan. Er is dan ook geen betere periode dan deze om lekker in de hal te badmintonnen!

Op dit moment is de Grote Club Actie weer in volle gang. De kinderen gaan gretig langs de deuren om loten te verkopen. Dit doen ze allemaal voor de club en een heel klein beetje ook voor zichzelf (zij worden namelijk ook beloond!). Wil jij de vereniging ook helpen en wil je zelf kans maken op mooie prijzen? Klik dan op deze link en koop je loten: www2.clubactie.nl/actie/BVGAASPERDAM Of koop je loten bij één van onze jeugdleden en help hen en jezelf op deze manier aan een leuke prijs!

Verder zijn er de afgelopen tijd verschillende activiteiten in naam van BV Gaasperdam georganiseerd. Op maandag 15 september was in het kader van de Week van het Badminton de Open Avond. Met allerlei verschillende leuke acties hebben de vrijwilligers en het bestuur getracht om nieuwe leden binnen te halen voor BVG. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn. De opkomst was verrassend hoog en heel veel mensen zijn zo in contact gekomen met BVG. Ook hebben enkele bezoekers zich ingeschreven als lid. Deze leden heten wij natuurlijk van harte welkom bij onze club. Heel veel plezier toegewenst. Verder hopen wij dat dit voor een sneeuwbaleffect zorgt en dat nog veel meer mensen in contact komen met onze sport. Schroom dan ook niet om familieleden, vrienden, kennissen mee te nemen naar onze club. Dit kan op je eigen trainingsavond, vrijblijvend voor de eerste 2 keer. Gewoon dus doen!

Daarnaast is het competitieseizoen ook al weer aardig onderweg. Vele teams zijn goed bezig. Martinus/Gaasperdam 1 doet het op dit moment in de Tweede Divisie zeer aardig met een 6e plek. Hopelijk zit er nog wat verbetering in. De spelers kennende zal dat helemaal goed komen. Ook de andere teams doen het goed. Zo staat Martinus/Gaasperdam 2 in de Vierde Divisie op een stevige derde plek. Martinus/Gaasperdam 3 staat met een wedstrijd minder gespeeld tweede in de hoofdklasse. Gaasperdam 1 doet het qua punten minder, maar gezien de wedstrijden die gespeeld zijn moet het ook een keer hun kant op gaan vallen. Gaasperdam 2 staat in de middenmoot en kan nog de aansluiting vinden met de hogere regionen in de poule. Ook Gaasperdam 3 en 4 doen het goed. Met een tweede en een derde plek kunnen zij zeker omhoog blijven kijken. Wellicht dat er aan het eind van het seizoen een mooie verrassing op hun staat te wachten. Houd dit vol en voor degenen die het wat minder doen: er volgen nog genoeg wedstrijden om de boel recht te zetten. Maar vergeet vooral niet om veel plezier te hebben op de baan!

Ook de jeugd is hard bezig om flink wat punten bij elkaar te sprokkelen. De C-jeugd staat slechts 2 punten van de eerste plek en heeft de boel nog volop in eigen handen. Ga zo door! De J1 en de J2 staan ook op een stevige derde en vierde plek, waarbij gezegd moet worden dat zij zeker nog een paar plekjes kunnen stijgen. Al met al zijn ook de jeugdteams heel erg sterk begonnen aan hun seizoen. Zet hem op!

Afgelopen weekend was alweer het 6e Marga de Breij-toernooi! Ondanks een moeizame inschrijving is dit evenement zeer geslaagd. De vrijwilligers en Ferry hebben heel erg hun best gedaan en het resultaat mag er zijn. Erg mooi dat BV Gaasperdam op deze manier KiKa kan steunen! De vrijwilligers, sponsoren, Ferry en de spelers, hartstikke bedankt! Voor de uitslagen kunt u op de volgende link klikken: http://www.bvgaasperdam.nl/uitslag-6e-marga-de-breij-recreantentoernooi-5-oktober-2014/

De komende tijd wens ik een ieder veel plezier op de banen. Kom lekker de hal in, want buiten zal het geen weer meer zijn!

Mocht je nog iets kwijt willen aan mij, mail mij dan op voorzitter@bvgaasperdam.nl of spreek mij aan in de hal.

Sportieve groet namens het bestuur!

Farley
Voorzitter@bvgaasperdam.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.