Sporthal Gaasperdam veiligheid‏

Hallo allemaal,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ook onze sporthal is niet veilig voor diefstal. Hoewel het naar mijn weten nog nooit is voorgekomen (in ieder geval niet in die vorm) is de sporthal dinsdagavond 24 september door twee capuchon dragende personen bezocht. Om ca. kwart over tien ’s avonds hebben zij een drankje gebruikt aan de bar en een van hen is naar het toilet geweest. Om ca. tien voor half elf is de ander naar kleedkamer 2 (heren) gegaan en heeft zich daar ongeveer een minuut opgehouden (niet om zich om te kleden of met sportieve doeleinden, zoals naar waarschijnlijkheid is gebleken). Helaas is dit niet door de aanwezige sporters in de hal als mogelijk ongewenst opgemerkt.

Wel miste een van de badmintonners op die avond bij thuiskomst zijn mobiele telefoon en portemonnee. Die zaten in een rugtas tijdens zijn sportbeoefening achtergelaten in kleedkamer 2. Van een en ander is bij de politie aangifte gedaan en is materiaal overhandigd dat wellicht hun werkzaamheden in deze zaak kunnen vergemakkelijken. Maar toch…

Daarom de dringende oproep hoe onplezierig ook:

Laat tijdens het sporten of andere activiteiten geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter. Doe deze in je sporttas en plaats die in de hal onder zicht bij/op een van de banken.

Vriendelijke groet,

Hans Uiterwijk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.