Recreanten: Sporthal Gaasperdam sponsort 2de ‘Marga de Breij’-toernooi

Ter nagedachtenis van Marga de Breij, ex-speelster van Badminton Verening Gaasperdam en ex-bestuurslid van de Stichting Sporthal Gaasperdam, zal op zondag 11 oktober 2009 opnieuw een recreantentoernooi worden georganiseerd (zie ook dit bericht).

Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan het KWF Kankerbestrijding.

Op dit moment zijn wij hard bezig met het benaderen van sponsors. Tot onze grote vreugde hebben wij na De Boodschapendienst Amsterdam ook de Stichting Sporthal Gaasperdam (zie ook de website van Sporthal Gaasperdam) bereid gevonden op te treden als sponsor van het toernooi.

De Sporthal Gaasperdam is in 1988 gebouwd en in gebruik genomen. De sporthal heeft 3 ruimtes:  een grote hal, een kleine hal (de dojo) en een ruime, sfeervolle kantine. De grote hal is zeer geschikt voor vele sporten zoals: zaalvoetbal, korfbal, badminton (9 velden), basketbal (3 velden), tafeltennis en volleybal (4 velden). De kleine hal (dojo) is geschikt voor judo, karate en wordt zeer intensief gebruikt voor aerobics.

De kantine is een heerlijke plek om elkaar voor of na het sporten te ontmoeten. Er kan geklaverjast worden, er is een wand met dartborden en er kan worden vergaderd door mensen uit de buurt (bewonersvereniging, buurtvereniging, etc.).

De Stichting Sporthal Gaasperdam werkt met vele vrijwilligers die zich inzetten voor diverse taken in de hal. De vrijwilligers doen er alles aan om het elke gebruiker van de sporthal naar de zin te maken. Hun beloning is de gezelligheid.

Er is een ruime kantine, die uitzicht biedt op de grote zaal. Er is daar ruimte voor ongeveer 150 gasten. De kantine is warm ingericht. Er is een ruime, sfeervolle bar, met volop keus uit drankjes en hapjes. Er is een uitgebreide variatie aan muziek aanwezig. De sfeervolle verlichting maakt alles compleet.

Wij zijn heel blij met de Stichting Sporthal Gaasperdam als sponsor. Wij zijn nog steeds op zoek naar sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

De toernooicommissie
Ferry Anholt
Corrie van Kampen
Patricia van Oers
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.