Recreanten: Jachthaven Winkeloord sponsort 3de ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi

Ter nagedachtenis van Marga de Breij, ex-speelster van Badminton Verening Gaasperdam en ex-bestuurslid van de Stichting Sporthal Gaasperdam, wordt door BV Gaasperdam op zondag 3 oktober 2010 het 3de ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi georganiseerd.

Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan KiKa (Kinderen Kankervrij).

Op dit moment zijn wij hard bezig met het benaderen van sponsors. Tot onze grote vreugde hebben wij ook Jachthaven Winkeloord (zie ook de website van Jachthaven Winkeloord) bereid gevonden op te treden als sponsor van het toernooi.

Jachthaven Winkeloord is een gezellige jachthaven gelegen aan de noordkant van de Vinkeveense plassen, dus vlak bij Amsterdam. Geen grote open jachthaven, maar een haven verdeeld door middel van bosschages in kleinere compartimenten waardoor de haven een vriendelijke uitstraling heeft. Totaal ongeveer 300 ligplaatsen.

Bij Jachthaven Winkeloord kunt u terecht voor zowel zomer- als winterstalling (in het water, buiten op de kant of binnen). Ook is er natuurlijk ruimte voor de passant. De jachthaven heeft een eigen parkeerterrrein. Op het terrein is een toilet/douchegebouw en is er mogelijkheid voor wassen en drogen. Op de steigers zijn electra- en watervoorzieningen. Jachthaven Winkeloord heeft 2 hijsinstallaties die boten kunnen tillen tot 12 ton. Op het terrein vindt u verder een cafetaria met speeltuin en 2 bedrijven die gespecialiseerd zijn in onderhoud van uw schip.

Jachthaven en Bootverhuur Winkeloord...

Wij zijn heel blij met Jachthaven Winkeloord als sponsor. Wij zijn nog steeds op zoek naar sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

De toernooicommissie
Ferry Anholt
Patricia van Oers
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.