Jeugd: Verslag 15de Jeugdtoernooi BV Gaasperdam door Rosina

Op zondag 20 mei was het 15de Jeugdtoernooi van BV Gaasperdam in de Sporthal Gaasperdam.

Om half 9 kwamen al de eerste kinderen om zich klaar te maken voor de wedstrijden. Warmlopen, inslaan, nog even snel ontbijtje wegwerken.

Om 9 uur was het dan zover: na de strenge huishoudelijke mededelingen van de broertjes Asruf konden de eerste kinderen de baan op. Er werd hard gevochten voor de punten.

Tussen de partijen door zorgden Irma, Thomas en Ferry en ik voor het nodige vermaak in de kantine om met de kinderen een potje te gaan "poepzakken".

Om 12 uur begon ook het beroemde ‘ouder/kind’-toernooi. Ik deed mee met Shankar. Helaas moest ik na de eerste wedstrijd al opgeven, maar had ik een goede invaller in Thomas gevonden en hij heeft Shankar naar twee winstpartijen geholpen. Bedankt Thomas!!

Na een lange dag was dan eindelijk om 6 uur de prijsuitreiking. BV Gaasperdam is dit jaar ook in de prijzen gevallen. Eerste plaats voor de damesdubbel van Charissa en Kayleigh. En een eerste plaats in de single voor Yanaika! Ik ben supertrots op jullie!!

Als laatste rest mij nog om Farley en Iliaz te bedanken voor een heel succesvol toernooi en natuurlijk ook Dieuwke, Thomas, Ferry en Micky voor hun hulp.

Tot volgend jaar!

Rosina van Maanen
bestuurslid Jeugd

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.