Jeugd: Afsluitend Evenement op woensdag 30 juni 2004

Ter afsluiting van het badmintonseizoen 2003 – 2004 heeft het Kader Jeugd in samenwerking met de Activiteitencommissie op 30 juni 2004 van 17:00 tot 19:00 uur een afsluitend evenement georganiseerd. Dit jaar bestond dit uit een ‘Vossenjacht’ met aansluitend wat eten en drinken in de kantine van de sporthal.

Voor degenen die niet weten wat een vossenjacht inhoudt, volgt hieronder een korte omschrijving:

In een afgebakend gebied (rondom winkelcentrum Reigersbos) zijn ‘vossen’ verstopt. Dit zijn bekenden van de vereniging, die verkleed zijn. Iedere vos heeft een puzzelstukje. Er zijn vossen en puzzelstukjes. In een groep (onder begeleiding) ga je op zoek naar de vossen. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd alle vossen vindt en de puzzelstukjes verzamelt.

De vossen hadden zich, voorzien van in totaal 13 puzzelstukjes, op 10 strategische plaatsen binnen de wijk verstopt. In totaal gingen 37 kinderen onder begeleiding van ouders en kaderleden (Linda Kneepkens, Jeanette Verheij, Linda de Vos,Truus de Vries, Lia van der Weijde, Esther van Zalen en Fred van den Hof) op zoek naar de vossen (Chantal Mulkens, Corrie, Danny en Maddie van Kampen, Dieuwke de Vries, Elco de Vries en vriendin Kim, Ferry Voortman, Jan Bresser, Miranda Voorn en vriend Ivo, Marieke Boolman, Miranda Voorn, Nanne Groeneveld, Nienke IsraĆ«l (niet aanwezig op foto), Rosina van Maanen en Sophie Albersen). De foto’s werden verzorgd door Marja van Veen.

Na afloop werd gezamenlijk gezellig wat gegeten en gedronken in de kantine van de Sporthal.

De Vossen: wie is wie?
Vossenjacht: collage

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.