Grote Club Actie 2012 is gestart!

Het bestuur van BV Gaasperdam wil jullie aandacht vragen voor de Grote Club Actie 2012, die vanaf zaterdag 15 september gestart is.

Hierbij kunnen loten gekocht worden, waarmee fraaie prijzen gewonnen kunnen worden. Minstens zo belangrijk: van ieder lot gaat maar liefst 80% direct naar onze eigen BV Gaasperdam!!

Er zijn twee manieren om loten te kopen:

  1. Door één of meer loten te kopen bij onze (jeugd)leden, via een automatische incasso – geef in het boekje van één van de jeugdleden: je banknummer plus een handtekening, klaar – niemand hoeft dan cash te betalen (of met de opbrengst over straat te lopen). De jeugdverkopers krijgen een aanmoediging als bonus bij een goede verkoop, zoals een mooi racket.
  2. Door één of meer papieren loten cash te kopen bij één van onze leden, bijvoorbeeld in de kantine van de Sporthal. Bij een incasso betaling vind je kort daarna je lotnummer(s) op het bankafschrift.

De trekking is op 29 november 2012. Kijk voor meer informatie op www.clubactie.nl.

De afgelopen jaren heeft de BVG een flinke opbrengst weten te behalen – voor onze penningmeester Fred Kempers was dit altijd een zéér welkome aanvulling van de clubinkomsten – laten we in herinnering aan Fred ervoor zorgen, dat dit jaar er een echt héle mooie opbrengst voor de BVG tot stand komt!!

Met sportieve groeten,

Frank Mulkens
secretaris

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.