Eredivisiespeelster Cheryl Seinen nieuwe BVG-(jeugd)trainer!

Met gepaste trots kunnen wij bekendmaken dat Cheryl Seinen vanaf aankomend seizoen de nieuwe jeugdtrainer is van onze competitiegroep. Elke donderdag vanaf 20 augustus a.s. zal zij de trainingen verzorgen. Cheryl speelt zelf badminton op het hoogste niveau in de Eredivisie bij BV Almere. Zij zal Iliaz opvolgen. Daarnaast zal Cheryl ook de extra donderdagtraining geven aan de senioren competitiegroep. Met haar talent hopen wij dat zij onze jeugd een boost zal geven! Hetzelfde geldt natuurlijk voor de ‘oudjes’ van de senioren competitiegroep.

Cheryl Seinen

De afgelopen tijd is het bestuur niet alleen bezig geweest met het aantrekken van een nieuwe trainer op de donderdag. Ook op de maandag was er een nieuwe jeugdtrainer nodig. Een oude bekende van de vereniging zal deze vacature opvullen. Niemand minder dan Kenneth van Leeuwarde zal terugkeren bij onze vereniging om de maandagtrainingen aan onze jeugd te geven! Dit zal vanaf 17 augustus a.s. het geval zijn.

Het bestuur heet beiden van harte welkom bij de vereniging en wenst hen heel veel succes met het geven van de trainingen! Overigens is met het aantrekken van Cheryl en Kenneth de technische staf voor aankomend seizoen compleet. Net als de afgelopen seizoenen zal Ralph Starren de maandagtrainingen aan de senioren competitiegroep verzorgen.

Op naar volgend seizoen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.