Competitie: Nieuwe clubkleding voor competitiespelers

BV Gaasperdam heeft een nieuw clubtenue! De vereniging vond het tijd worden voor een hipper clubtenue met nieuwe kleuren.

De kledingcommissie (bestaande uit: Anna Lam, Irma Boëseken, Jolien Terpstra en Lafina Hulshof) heeft gekozen voor een kledinglijn van het relatief (in Nederland) onbekende merk Victor. Victor is echter marktleider op badmintongebied in Duitsland.

Deze lijn wordt ons aangeboden door BeeS-Sport, de (web)shop van Bas van Os en Suzanne Mulkens. d’Hersigny Textiles van Rob d’Hersigny (onze huidige sponsor) is weer bereid gevonden om ons deels te sponsoren, dit keer samen met BeeS-Sport.

De polo is zwart, met witte zijkanten en oranje biesjes. De polo is gemaakt van 100% polyester, waardoor de polo snel opdroogt na een zware wedstrijd, het zogenaamde ‘dry-fit’ systeem. Er is een heren- en een damespolo. De kleur van het broekje en rokje is zwart.

Ook BV Gaasperdam zelf zal de competitiespelers gaan sponsoren. De vereniging stelt per speler één polo en één broekje of rokje ter beschikking. Omdat het eerste setje nu gratis is, zijn we als spelers wel verplicht in dit tenue te lopen tijdens de competitiewedstrijden. Doe je dit nu niet, dan wordt er een boete opgelegd.

Daarnaast is het mogelijk om polo’s, broekjes of rokjes extra aan te schaffen. De prijzen hiervoor zijn:
Polo: € 15,00
Broekje: € 13,00
Rokje: € 13,00

De Kleding Commissie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.