Competitie: Gaasperdam E1 kampioen!

Dinsdag 6 april 2010 is Gaasperdam E1, dat uitkomt in klasse E, kampioen van de Open Team Kampioenschappen / Recreanten Competite (OTK/RC) geworden! Zij behaalden in een beslissende uitwedstrijd tegen hun naaste tegenstanders (De Treffers uit Kortenhoef) een glansrijke 5-3 overwinning, waardoor het kampioenschap niet meer aan het team kon voorbijgaan.

Zowel De Treffers als Gaasperdam hadden in de loop van de competitie bij de overige poulegenoten nauwelijks steken laten vallen. De vorige wedstrijd (Gaaspedam E1 thuis spelend) was geëindigd in een 4-4 stand. Het was op voorhand al duidelijk, dat dit dus een echte titanenstrijd zou kunnen gaan worden en dat werd het !! Het was vanaf het begin een spannende wedstrijd, waarbij maar liefst vier onderdelen pas na drie games werden beslist.

Dat de wedstrijd niet alleen succesvol was maar ook heel spannend, gezellig en sportief, bleek wel achteraf uit de woorden van één van de verlizende thuisspelers: "Dit was heel duidelijk onze leukste speelavond van deze hele competitie!"

Gaasperdam E1 bestaat uit: Annie van Hezel, Rita Jiawon, Sara Wiesemann, Eddy Holla en Harry Enninga (reservespelers: Roy Amanh en Ron Kramer).

Van harte gefeliciteerd met deze fraaie prestatie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.