17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi succesvol ten einde!

Afgelopen zondag 1 juni werd het BV Gaasperdam Jeugdtoernooi alweer voor de zeventiende keer georganiseerd. Met bijna 100 spelers was het weer een drukke boel in sporthal Gaasperdam. Vooral het onderdeel Ouder/Kind trok weer veel bekijks.

Vanaf 9.00 stonden de eerste wedstrijden gepland en na bijna 160 wedstrijden waren de winnaars bekend. Er werd gestreden op allerlei niveau’s. De toernooileiding had geprobeerd om bij de indeling niet alleen rekening te houden met de leeftijd van de spelers maar ook met hun sterkte. Op deze manier heeft men geprobeerd om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Na mooie, gezellige en vooral goede wedstrijden gezien te hebben, kon de balans opgemaakt worden na een geslaagde dag!

BV Gaasperdam feliciteert alle prijswinnaars en in het bijzonder feliciteert zij de BVG-winnaars Tajari, Mido, Adam en Ferry!

Ook bedankt de toernooileiding de sponsoren die ons al jarenlang trouw zijn. Neem gerust een kijkje op hun websites! Jachthaven Winkeloord: www.winkeloord.nl. Stichting Sporthal Gaasperdam: www.sporthalgaasperdam.nl. BeeS-Sport: www.bees-sport.nl.

Met deze link vindt u een overzicht van alle winnaars en de gemaakte foto’s tijdens de prijsuitreiking volgen later. Houd daarvoor de site in de gaten!

Graag tot volgend jaar!

Farley Asruf
Toernooileiding 17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.