19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi: jeugdspelers die senioren spelen ook van harte welkom!

De inschrijving voor het 19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 22 mei in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. Maar dit jaar zijn jeugdspelers die afgelopen seizoen deelgenomen hebben aan de seniorencompetitie ook van harte welkom! Heb jij afgelopen seizoen meegedaan bij de senioren, maar ben jij nog geen 18 jaar? Schrijf je dan snel in! De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind (OK). Recreanten en Senioren zijn dus ook van harte welkom om deel te nemen aan het onderdeel Ouder/Kind! De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl (http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E7E4120A-F7F1-4A6D-AC00-EB7E8A712FDD) of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Ook dit jaar zal er een standje aanwezig zijn en wordt wederom een gezellige tombola met prachtige prijzen georganiseerd!

LET OP! De inschrijving sluit op 8 mei.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 22 mei bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

Iliaz Asruf
Toernooileiding 19e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.