Overlijden Guus Wiesemann

Vanmorgen bereikte ons het verdrietige bericht dat Guus Wiesemann, erelid van de BVG, afgelopen nacht in zijn slaap is overleden.

Guus is medeoprichter van onze vereniging. Hij heeft zich vanaf het begin van de BVG ingezet, waar nodig. Guus heeft zowel als competitiespeler en als enthousiast recreant bij onze vereniging gespeeld en menig recreant de eerste klappen van het badminton bijgebracht.

De laatste tijd als fanatiek jeugdtrainer, zijn lust en zijn leven. Hij vond, als geen ander, dat het nodig was om zijn kennis en vaardigheid door te geven aan de jeugd.

Het overlijden van Guus is een groot verlies voor onze vereniging. We zullen Guus erg missen.

Onze gedachten gaan uit naar Sara, zijn dochter Samantha en echtgenoot Paul en kleinkinderen. Wij wensen hun veel sterkte toe in de komende moeilijke dagen.

Bestuur BVG

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Avatar Suzanne schreef:

    Guus, je wordt nu al enorm gemis en dat gemis zal alleen maar sterker worden. We zullen voor Saartje zorgen. Rust zacht lieve Guus, liefs Suus

  2. Avatar Marianne Beuman schreef:

    Namens Badminton Vereniging Ouderkerk (BVO) onze condoleances voor familie en vrienden van Guus. Hij was ook een paar jaar onze trainer en we hebben goede herinneringen aan hem. Sterkte allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.